dinsdag 20 september 2011

Dinsdag 4 oktober 2011

LICHT&ZINNIG PRESENTEERT...
DUURZAAMHEIDSAVOND

Kom en recycle your lifestyle & thoughts
Er zijn presentaties & workshops: luister, vraag en doe!
M.m.v. Timu Kota & Togetthere.

Het gaat niet goed met de aarde. Dat weten we. Wie is daar verantwoordelijk voor? Wij mensen hebben onszelf altijd als afgescheiden van de rest van de natuur beschouwd. We classificeren dieren, andere schepsels en planten als de ‘natuur’, als iets waar wij buiten staan, en zo gedragen we ons ook. We vragen ons af: hoe zullen we met ‘de natuur’ omgaan? Het antwoord zou moeten zijn: precies zoals we met onszelf omgaan. De mens is een onderdeel van de natuur. We hebben een soort collectief ontwaken nodig. Wordt wakker! Kom tot actie in je eigen leven. De natuur roept ons. Wat is daarop jouw antwoord?

Laat het ons horen op 4 oktober.

Wat? Licht&Zinnig Waar? Muiderkerk, Linnaeusstraat 37 Wanneer? Dinsdag 4 oktober Welke tijd? Inloop 19:45, start: 20:00, borrel: 22:00.

Tot dan!


Geef je op via: Linda@amsterdampact.nl

Licht&Zinnig is een initiatief van de Muiderkerk in Amsterdam-Oost, een geloofsgemeenschap met hart voor de buurt en de stad. Licht&Zinnig: sfeervolle avonden over zingeving op een lichte toon, als alternatief voor de zondagse kerkdienst. Licht&Zinnig staat voor ontmoeting, gesprek, beweging, diversiteit en het zoeken naar spiritualiteit.

Foto: www.dreamstime.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten