dinsdag 12 juni 2012

Vrijdag 11 mei 2012

FILMAVOND - THE CONSTANT GARDENER

Licht&Zinnig presenteert wederom een mooi programma, voor allen die geïnteresseerd zijn in zinvolle zingevingsavonden op lichte toon. Voor mensen die graag bezinnen op levensvragen, geloofskwesties en maatschappelijke vraagstukken. En die dit graag samen met anderen doen, in een ongedwongen, ontspannen sfeer.

Dit keer organiseren we een filmavond, in samenwerking met Beeld&Zin, het maandelijkse filmproject - initiatief van de Muiderkerk en de Anna/Bonifatiusparochie.

We vertonen 'De Constant Gardener' - De toegewijde tuinier.

In de film speelt  klokkenluider Justin Quayle (Ralph Fiennes) de hoofdrol. Justin is een Britse diplomaat, die op een dag verliefd wordt op de mensenrechtenactivist Tessa. Zij haalt hem over om haar mee te nemen op zijn reis naar Afrika. De twee worden verliefd en treden in het huwelijk. Als Tessa op een dag vermoord wordt aangetroffen, samen met haar chauffeur, staat het leven van Justin op z’n kop. Hij gaat op onderzoek uit en doet verbazingwekkende vondsten…

Wat? Licht&Zinnig
Waar? Muiderkerk, Linnaeusstraat 37
Wanneer? Vrijdag 11 mei
Welke tijd? Inloop 19:00,start film: 19:30.

Na afloop van de film een nagesprek met een drankje en tapas.

Info & aanmelding: Linda@amsterdampact.nl.

Deze filmavond maakt deel uit van de Muiderweek. Omdat de toren van de Muiderkerk eindelijk af is, is het thema van deze week dit jaar ‘De klokken luiden’. In deze 'feestweek' in de Muiderkerk, die van 6 mei t/m 13 mei duurt, staat de Muiderkerk bol van de activiteiten. Wees welkom! Op www.muiderkerk.nl vind je het actuele aanbod.

Tot dan!

En voor de agenda:De daaropvolgende Licht&Zinnig avond is alweer de laatste avond van dit seizoen, op dinsdag 19 juni. We gaan dan loopmeditatie met elkaar doen, onder begeleiding van yogadocente Diecke Bentum. Tijdens de inloop zal er live muziek worden gespeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten