woensdag 7 november 2012

Dinsdag 20 november 2012

GEKKE DOMINEES MET KLAAS VOS


Op 20 november is Ajaxdominee Klaas Vos te gast bij Licht&Zinnig.

Klaas Vos verwierf vooral bekendheid als radio-programmamaker bij de VPRO. Bij Licht&Zinnig komt hij onder de titel 'Voetbal als religie', als predikant én actief lid bij de ledenraad van Ajax, vertellen over de combinatie van beide rollen in zijn leven. Zijn deze te verenigen? En welke rol speelde en speelt de kerk in zijn leven?

Klaas Vos geeft het publiek na zijn verhaal een casus mee, waar we in groepjes op mogen 'doorkauwen'. Daarna sluiten we de avond gezamenlijk af.

Met muzikale medewerking van Ineke Stam (zang) en Raoul Ermans (zang en gitaar).

Dinsdag 20 november, 19:30 inloop met live muziek, 20:00 programma, 22:00 borrel.
Entree: vrijwillige bijdrage.

Website Klaas Vos:
http://www.klaasvos.nl/. Aanmelding & info: linda@amsterdampact.nl.
De volgende Licht&Zinnig avond is op dinsdag 18 december. Dan verzorgt de band Ibiss een muzikaal, poëtisch en artistiek optreden bij ons. Zorg dat je erbij bent!

---

Gekke dominees

Ongewone, bijzondere voorgangers of prekers, die hún verhaal vertellen. Dat mag prikkelen of anders zijn. De Gekke dominee waagt zich aan de vragen: wat doe je/deed je in het dagelijks leven, waarom raakt(e) het? Valt er een spirituele laag in te ontdekken? En wat wil je ons daarvan meegeven? De avond wordt door de Gekke dominee afgesloten met een zelfontworpen ritueel, passend bij zijn stijl.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten